Drøm til virkelighed

Båden, der kan blive din, er en Bayliner 3788 Yacht, bygget i USA og søsat første gang i slutningen af 1996. Den er fra starten forberedt for export til Europa, og er derfor udrustet (el osv.) efter europæiske normer.

Udstyrsniveauet er meget højt, og den overvejende del er fabriksmonteret fra starten.

Båden sælges for

645.000 kr.

Boat seen from outside

Båden udefra

Båden fremstår i et nutidigt og samtidig tidløst design.  Velholdt fra stævn til agter. De store vinduer giver godt lys og udsyn fra salonen. Bagest ses davids, der her bærer en 3 m rib båd. 

Agterdækket er velbeskyttet  af en solid kaleche.

Boat flybridge steering

Fly bridge

Veludstyret styreplads på fly bridge med alle instrumenter og funktioner. Det omfatter såvel navigationsenhed, rorindikator, autopilot og VHF radio. Bov- og agterthruster samt trimflaps og ankerspil kan betjenes fra styrerpladsen. Det supergode overblik herfra, vil enhver kaptajn værdsætte, ikke mindst ved havnemanøvrer.

After deck table

Agterdæk

Hyggeligt agterdæk vel beskyttet mod vind og regn, eller åbent i sider og agter i godt vejr. Fra agterdækket er der direkte adgang til badeplatformen gennem dør.

Boat kitchen

Køkkenenhed

Køkkenskabe, fronter og sider, er som alt andet indvendig træværk i båden i hvidlaseret ask. Gulvet er massivt birk.

Der er godt med plads i skuffer og skabe. 

Boat salon

Salon

Bådens dagligstue. Via skydedør kommer man ind i salonen fra agterdækket. En hvid lædersofa giver gode sidepladser, både når der skal spises, se fjernsyn eller spilles kort. 

Master  bedroom

Soveværelser

En stor dobbeltseng er placeret i Master Cabin i stævnen af båden. Der er herfra dør direkte ind til badeværelse.  Indbyggede skabe giver god plads til tøj og opbevaring.

Boat toilet

Badeværelse/toilet

Badeværelset med toilet har indgang fra såvel korridor som master soveværelse. Toilettet  er med el-flush og er koblet til holding tank.