Bayliner 3788 Yacht

Bådens indretning

Båden er fra spidsen af stævnen til afslutning af badeplatformen ca. 12  m lang, og det bredeste sted er 4,05 m. Fra agterdækket kommer man gennem en skydedør ind i salonen, der er i niveau med køkkenet. Nederste styreplads er hævet for extra udsyn.  Et par trin fører ned til sove- og badeværelse. Forest en rummelig master kahyt med dobbeltseng. I højre side er der indgang til den anden kahyt, der også er med dobbelt seng. Fra agterdæk er der opgang til den store flybridge.

Boat propellers

Motorer

Båden er naturligvis med faste skrueaksler. De kraftige skruer trækkes hver af en  5,9 liters, 6 cylinders  Cummins dieselmotor. Hver yder 250 HK. 

Boat navigation screen

Navigation/instrumenter

Båden er veludstyret med Raymarine navigation og instrumenter i link. Kortplotter giver komfortabel sejlads med waypoints kombineret med autopiloten. 

Boat electrical panel

Andet udstyr

Båden har en lang række udstyrsdetaljer. Specielt skal her nævnes en omfattende el-løsning. Alle "strømslugere" er 220v, der enten fås fra landstrøm, generator eller inverter (1,5 kW).  Det øvrige (smålamper, instrumenter osv) er 12 v.  Fra el-panelet er der godt overblik over kontakter og sikringer.